Menu

Tuinaanleg: het echte werk begint

“Het unieke tuinontwerp wordt werkelijkheid. De tuindroom ontvouwt zich”

De tuinaanleg begint na goedkeuring van tuinontwerp en offerte. In samenspraak wordt een planning vastgesteld zodat duidelijk is wanneer de eerste spade de grond in gaat tot het moment dat de aanleg is voltooid.

Vakbekwame hoveniers leggen de tuin aan volgens een duidelijk plan met een heldere werkomschrijving. Regelmatig vindt er overleg plaats tussen onze hoveniers  om alles volgens plan te realiseren. Tijdens het project kunt u met alle vragen en extra wensen bij onze hoveniers terecht. Deze korte communicatielijn tussen klant en hoveniers wordt als zeer prettig ervaren en draagt bij aan het succes van het project. Bluiminck zorgt er tijdens de tuinaanleg voor dat het tuinontwerp wordt gerealiseerd volgens specificatie.

De tuinaanleg is voltooid wanneer de laatste plant de volle aarde is in gaat en de tuin wordt opgeleverd. Tuinen zijn echter levendige groenobjecten waardoor ook het onderhoud zorg en aandacht vergt. Het juiste tuinonderhoud versterkt de tuin. Wij ondersteunen hierin met tuinonderhoud op maat. Dit kan een onderhoudsadvies als u zelf aan de slag wilt tot de volledige overdracht van het tuinonderhoud aan Bluiminck. Samen kijken we naar mogelijkheden en bieden wij tuinonderhoud op maat aan.

Waar we goed in zijn

  • Particuliere tuinen
  • Bedrijfstuinen
  • Tuinen van instellingen

Waar kan ik u mee helpen?

Reynier Bluiminck

Reynier Bluiminck