Menu

Tuindromen laten uitkomen

Tuindromen laten uitkomen is het motto van hoveniersbedrijf Bluiminck. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf dat zich richt op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en buitenruimtes in allerlei soorten en maten. Van ‘kleine’ dorpstuinen tot klassiek landelijke tuinen; groot groenprojecten of professionele advisering. Bijna alles kan ons vakbekwame team van medewerkers realiseren. De medewerkers staan er dan ook voor om tuindromen uit te laten komen.

Hoveniersbedrijf Bluiminck heeft in ruim 35 jaar een solide basis in het groen gelegd. Samengevoegd met een up-to-date machinepark en een gemotiveerd hoveniersteam ontstaat ons recept voor een professionele uitvoering. Wij realiseren uw tuinwensen en leggen tuinen aan in Lichtenvoorde en omgeving. Daarnaast zijn wij ook actief in Duitsland en in de rest van Nederland. Bluiminck realiseert projecten voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Onze hoveniers begeleiden en ontzorgen desgewenst het gehele traject. Van schets tot onderhoudsadvies.

Bluiminck is aangesloten bij dé branchevereniging voor ondernemers in het groen: VHG. VHG hoveniers staan voor helderheid, kwaliteit en professionaliteit. Kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan, zodat wij uw tuindromen laten uitkomen.

Waar we goed in zijn

  • Particuliere tuinen
  • Bedrijfstuinen
  • Tuinen van instellingen

Waar kan ik u mee helpen?

Reynier Bluiminck

Reynier Bluiminck