Menu

Bekijk onze referenties

Bedrijfstuin – Doetinchem

Bij een bedrijfspand in Doetinchem is een deel van de parkeerplaats verwijderd om plaats te maken voor een kleine tuin. De tuin ligt voor de presentatieruimte van het bedrijf, desgewenst kan de lichtinval bepaald worden door het gebruik van lamellenschermen als schutting. Tevens zijn er bloembakken geplaatst in de opvallende bedrijfskleur.

Geen afbeelding

Rijssen

Complete aanleg van tuin, inclusief verzorging van:

  • Beplantingsplan;
  • Bestratingen;
  • Omheiningen;
  • Paardrijbak

Voortuin – Lichtenvoorde

Hier hebben we het ontwerp, de bestrating en de aanleg van de tuin verzorgd.

De bestrating bestaat uit oud Hollandse tegels afgewisseld met oud gebakken dikformaten. Weelderige beplanting, ‘losse blokhagen’ en een afscheiding van kastanjepalen met siergrassen zodat een transparante afscheiding met de buren is ontstaan.

Voor en achtertuin – Lichtenvoorde

In de achtertuin is de jacuzzi ingebouwd in een hardhouten vlonder, de bestrating bestaat uit oudhollandse tegels. In de voortuin is er creatief omgegaan met het afkoppelen van het hemelwater. Dit stroomt eerst in een bak waarin het water kan bezinken, mocht de hoeveelheid te groot zijn, is er een overstort aan de straatzijde.

Hydroseedingproject Duitsland

Voor hydroseeding beschikken wij over een machine waarbij water, mulch, kleefstof, meststof en graszaad wordt vermengd tot een kleverige substantie welke vervolgens wordt verspoten. De samenstelling voorkomt wegspoelen van het graszaad. Hydroseeding is geschikt voor elk type graszaad of bloemenmengsel.

Inkoopcentrum

Bij een inkoopcentrum hebben we tijdens de bouw en de aanleg van de bestrating het circa 12 hectare grote terrein ingericht. Destijds is voor deze oplossing gekozen vanwege de opening in de zomer

Waar we goed in zijn

  • Particuliere tuinen
  • Bedrijfstuinen
  • Tuinen van instellingen

Waar kan ik u mee helpen?

Reynier Bluiminck

Reynier Bluiminck