Menu

Tuindromen waarmaken in een uniek tuinontwerp

“Dromen over een prachtige tuin om in de zomer heerlijk te genieten. Het begint bij de droom en eindigt in een uniek tuinontwerp”

Tuindromen die een warm en prettig gevoel geven staan aan het begin van uw persoonlijke tuintraject. Het idee om de bestaande tuin aan te pakken óf om een compleet nieuwe tuin te laten ontwerpen is geboren. Bluiminck staat klaar om invulling te geven aan uw tuindroom.

Bij interesse voor hoveniersbedrijf Bluiminck kunt u de volgende werkwijze verwachten: in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en eigen ideeën. Meestal vindt dit plaats op locatie zodat er een goede indruk ontstaat van de specifieke situatie. In een eerste schetsontwerp wordt getoond welke mogelijkheden er zijn; uw wensen en onze creativiteit.

Het schetsontwerp wordt in een vervolgafspraak besproken en na goedkeuring verder uitgewerkt tot een definitief en uniek tuinontwerp. Dit tuinontwerp kan worden aangevuld met een beplantingsplan, verlichtingsplan en een beregeningsplan.  Om volledige duidelijkheid te geven in de kosten stellen wij een overzichtelijke en heldere offerte samen. Nadat uw  goedkeuring is ontvangen begint het echte werk. Uw tuindroom begint vorm te krijgen.

Tuindromen zelf waarmaken? Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Wij maken een tuinontwerp en geven advies over beplantingen en materialen. In goed overleg kopen wij deze gunstig in en leveren wij deze op het afgesproken moment. Bluiminck biedt altijd een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Waar we goed in zijn

  • Particuliere tuinen
  • Bedrijfstuinen
  • Tuinen van instellingen

Waar kan ik u mee helpen?

Reynier Bluiminck

Reynier Bluiminck